Schildklier Voeding  thumbnail

Schildklier Voeding

Published Sep 29, 23
10 min read

Hoge Bloeddruk En Schildklier

Ik was toen op mijn werk; waar ik een paar dagen eerder de emotionele beslissing had genomen - in overleg met mijn baas- om mijn contract niet te laten verlengen. Ik voelde mij gewoon niet vitaal genoeg en hij was, zo zei hij eerlijk, bang dat ik in de toekomst een hoge kostenpost voor het bedrijf zou gaan worden.

In het gesprek werden mij plotseling de ogen geopend toen ik hem vertelde dat ik al in 2012 een had gehad. En dat ik mij eigenlijk nog steeds niet goed voel en dat ik onder andere nog steeds maar zo moe blijf. Hij zei mij toen dat ik waarschijnlijk al sinds 2012, of misschien nog wel eerder, al een tekort aan Vitamine B12 had.

Hij zei ook dat bij een gedeelte van de mensen die B12 injecties nemen, de B12 soort hydroxo cobalamine NIET succesvol wordt omgezet in het lichaam naar de 2 actieve vormen van B12: methyl- en adenosyl cobalamine. Dan stijgt de B12 bloedwaarde wel heel behoorlijk, maar je lichaam kan er helaas niks positiefs mee.

Ik ben toen met het Standaard zuigtablettenpakket B12 begonnen (1 zuigtablet Methyl- 3000 mcg. en 1 zuigtablet Adenosylcobalamine 3000 mcg.) en ik voelde mij echt binnen een paar dagen al opknappen - schildklier auto immuunziekte symptomen. Ondertussen merkte en merk ik dat zo’n wijdverspreid Vitamine B12 tekort een gigantisch probleem is, waar de zorg nog maar heel weinig aan doet

Waardoor heel veel gezondheidsklachten ontstaan (zoals ik die, achteraf gezien, ook had). Zoals in mijn geval: migraine, ijzertekort, lage bloeddruk, slijmbeursontstekingen in mijn heupen en in mijn rechter kaakkopje, spit, onverklaarbaar vallen, erg moe zijn, de energie niet meer op kunnen brengen, verdrietig zijn (schildklier tumor symptomen). En trouwens ondertussen óók moe worden van het feit dat iedereen het wegschrijft naar: “ja

Symptomen Schildklier Tumor

dat kan het ook allemaal zijn”. Hou toch op! - dacht ik dan. Maar ik kon er toen nog geen vinger achter krijgen, helaas (moe schildklier). Nadat ik de smelttabletten begon te gebruiken in mei van dit jaar merkte ik ook hier duidelijk verschil in mijn rechter kaakgewricht. De pijn en het krakende geluid wanneer ik at begon daarna nog sterker af te nemen en is nu niet meer zo aanwezig als hoe het was (soort kaakklem gevoel)

Maar nee, dat gaat niet. Natuurlijk niet…want de farmaceutische industrie verdient op de wijze zoals het nu gaat natuurlijk meer aan alle klachten die ontstaan door dit B12-tekort, dan wanneer wij allemaal ineens maar gaan opknappen en ons ineens fijn gaan voelen. Enfin..deze B12 zuigtabletten – waar ik nu overigens de dubbele dagdosis van neem- hebben mij in elk geval nu al bijna 3 maanden zo enorm geholpen! Ik ben er zó dankbaar voor en ook zó blij mee.

En ik word niet meer met pijn in mijn heupen wakker. Ik krijg weer kracht in mijn handen terug; kan ook weer blikpotten met mijn handen openen. Mijn rechter kaakkopje herstelt dus en doet haast geen pijn meer. Al mijn gewrichten bewegen weer veel soepeler. Ik ga tegenwoordig naar de sportschool en ik voel mij werkelijk elke dag fitter worden.

In 2012 heb ik hier namelijk tot mijn verdriet namelijk mee moeten stoppen Ik stond huilend voor de les. Burn Out. En nu.! Ben ik zelfs weer begonnen met lesgeven en ga ik in mijn eigen onderneming in september beginnen met het geven van Chakradance lessen (msm poeder schildklier). Daar word ik van binnen zó blij van

Vandaar dat ik mijn eigen B12 ervaring en wat ik ook maar kan vinden over dit de gezondheid zo ondermijnende B12 tekort, deel op . Of waar ik ook ben aan mensen vertel: dit moeten echt veel meer mensen weten. Mijn moeder kreeg alzheimer en dementie.. Misschien had zij ook wel...

Kattenvoer Schildklier

Eindelijk sloeg de antidepressiva aan. Het was inmiddels september. Heel de winter goed gegaan, en in het voorjaar 2015 deed de medicatie niets meer. Afbouwen pfffff.. en een andere depressiva opbouwen met al z'n vervelende bijwerkingen. Gelukkig weer resultaat in september 2015..Maar in maart 2016 voelde ik het al.. NEE niet weer!!! Dus tóch..de depressie was toch weer teruggekomen..Een heel zwaar jaar brak aan..

Heb zelfs de huisarts erop aangesproken waarom hij indertijd zo sceptisch reageerde toen ik het met hem had over B12 tekort. (“dat is weer zo’n hype”, zei hij toen.) Dat kon hij overigens wel waarderen. En bij mij luchtte dat enorm op (schildklier waar zit die). En nu, na ruim 4 maanden B12 gebruik: ik sta weer volop in het leven en geniet weer van alles en iedereen; heb gelukkig weer energie voor 10 en dat alles dankzij Sana, Core m’n grote VRIEND” Mei 2017 “Mijn zoontje Heeft Pdd-Nos; voelt zich vaak erg opgejaagd in zijn hoofd

Hij kan beter in situaties tot 10 tellen - radioactieve jodium behandeling schildklier. Op school kan hij zich beter concentreren; ben erg benieuwd hoe hij nu scoort met de Cito toets. Al met al zijn wij zeer tevreden over het B12 standaardpakket. En het meest positieve is toch wel dat hij ze s’ochtends voor hij naar school gaat zelf in wil nemenHelder en sensitief maar niet overprikkeld. Ik heb ondanks mijn overgang geen sterke stemmingswisselingen meer. Ik ervaar geen bijwerkingen van dit product. Daarnaast merk ik dat ik mij beter kan concentreren en heb ik mede dankzij de tabletjes genoeg evenwicht gehad om mijn rijbewijs nog op late leeftijd te halen.” uit gemeente Grave, December 2016 “Sinds het begin van dit jaar (januari 2016) zijn wij en de 3 kinderen van J.

Daarvoor hadden we al een aantal jaren hydroxycobalamine en methylcobalamine gespoten (de kinderen niet!) en de methylcobalamine zuigtabletten van Countrylife/Natural Factors genomen, vanwege de lange lijst van symptomen van vitamine B12 tekort die we vertoonden. Maar deze medicatie deed te weinig, vonden we. Op internet ontdekten we de nieuwe aanpak van Vitamineb12nu en we besloten het te gaan proberen.

Schildklier Hormoon Functie

Deze dosering is op gevoel ontstaan en bevalt ons heel goed. We nemen wel de vrijheid om in bijvoorbeeld stresssituaties deze dosis tijdelijk te verhogen! Wanneer we onze dosis vergeten, merken we dat meteen aan de symptomen van B12 tekort. Als we die even opsommen, komen we tot dit rijtje: Volwassenen: slaapproblemen (met in- en doorslapen), humeurigheid, erg moe zijn overdag en juist weer fit laat op de avond, vergeetachtigheid.5 jarige: trekt de dag niet, is rond de klok van 16. 00 uur gevloerd. Erg lastig met school, want heeft dan de energie niet om zich in te kunnen spannen (te leren). 2 jarige: slaapproblemen (laat gaan slapen en vroeg weer wakker), eet slecht; ontwikkeling (groei) lijkt te stagneren, geen rust van binnen.

Binnen twee maanden zagen we vooruitgang. Omdat ze MS heeft in een vergevorderd stadium, is het feit dat ze weer is gaan praten, haar hoofd weer beweegt en belangstelling toont voor de omgeving een verbazingwekkend feit. Dit was er al zeker 5 jaar niet meer geweest! Zij is begonnen met gedurende twee maanden van beide pilletjes de 3000 variant te nemen.

000 variant. We hopen op nog meer verbetering! We zitten dus met de huidige vitamine B12 dosering precies op de gewenste grens! Het is daarbij heel prettig om vitamine B12 pilletjes te kunnen nemen zonder toegevoegde suikers en andere allergenen. We ondersteunen dit proces namelijk met een dieet (zie de 11 principes van Dr.

Natasha Campbell), om de darmen te laten herstellen, zodat zij de vitamine B12 beter kunnen opnemen. Samengevat kunnen we zeggen dat we voor de vitamine B 12 pilletjes eigenlijk geen leven hadden. Ieder dag was overleven. Nu hebben we een leven terug waarin we kunnen doen wat we graag willen.

Schildklier Echoen J.” (87 jaar) uit Limmen, April 2016 “Mijn oudste dochter tipte me vanwege mijn gezondheidsklachten over jullie B12 – ze gebruikt het zelf al heel lang en is er heel blij mee. Ik zelf had veel last van moeheid, van een terugkerend gevoel van uitgeput zijn; of dat ik merkte dat mijn accu heel snel leeg was.

Welnu: na een aantal maanden jullie B12 formule (standaardpakket –red - alcohol en schildklier medicatie.) genomen te hebben, gaat werkelijk alles beter: ik kan veel meer dan eerst; ik heb meer energie en ik hoef bijvoorbeeld ’s middags geen dutje meer te doen. Daarnaast ben ik helderder in mijn hoofd geworden en werkt mijn geheugen veel beter en dat vind ik zeer prettig

Ik zou willen dat er meer ruchtbaarheid aan deze belangrijke B12 aanpak zou worden gegeven. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij, maar mijn kringetje mensen is in de loop der jaren natuurlijk wel kleiner geworden.. Maar tegen de mensen die ik nog wel zie, vertel ik dat jullie B12 me overeind houdt.” (52 jaar) uit Dieren, Maart 2016 “Iemand vertelde me dat zij een vitamine B12 tekort herkende door de stijve handen waar ze last van had.

Ik ga zelden naar een huisarts, dus ik heb het daar ook nooit laten onderzoeken - gezwollen schildklier symptomen. Daarbij ben ik HSP (hoog sensitief persoon –red.) en kan een agressieve intentie van een persoon mij letterlijk fysiek pijn doen, waardoor ik als een wesp gestoken reageer. Alsof er dan zout in een open wond gegooid wordt

Zolang ik me kan herinneren heb ik pijnklachten gehad in spieren en gewrichten. Toen ik op advies van een therapeut het boekje van arts Hans Reijnen (“Vitamine B12-tekort, oorzaak van vele chronische klachten” –red.) ging lezen, herkende ik al mijn fysieke en mentale problemen. En zag ik waar ze vandaan kwamen.

Schildklier Zelftest

Dat ik gewoon te veel prikkels toeliet, mede vanwege mijn angst voor mijn ‘anders dan anderen’ zijn; het gevoel dat ik niets wist en alles verkeerd deed. En dat ik de wereld om me heen niet begreep - en dat dat aan mij lag. plotseling extreem moe schildklier. Nu denk ik na het lezen van dat boek van Hans Reijnen: het zou allemaal wel eens door een niet herkend B12 tekort veroorzaakt kunnen zijn

Ik las, kortom, dat ik meer suppletie nodig had in de vorm van 2 soorten vitamine B12 met foliumzuur. Ik ben de actieve B12 in een lage dosering (500-500) gaan nemen en merkte aanvankelijk geen verbetering van mijn klachten - gekartelde tong schildklier. Totdat ik de hoge dosering van 3000-3000 ontdekte via vitamine, B12nu

Nu kan ik tot mijn vreugde constateren dat er duidelijke verbeteringen zijn te melden: Ik loop sinds kort steviger in mijn voeten over straat, zonder te zwalken. Ik ben zekerder over mijzelf, durf mezelf te laten zien en horen in contact met onbekende mensen en officiële instanties. Ik kruip niet meer in mijn schulp, durf te zeggen wat ik wil zeggen, durf mijn grenzen aan te geven.

En humor heb ik altijd wel gehad. Maar het valt mij nu op dat ik de laatste tijd altijd spontaan in de lach schiet als er iets “fout” gaat, i. p.v. me te ergeren. En dat is leuk! Ik heb meer energie en meer levenslust en daar ben ik heel blij mee.

Een Burn-out zoals dat tegenwoordig heet. Uitgeput-opgebrand en depressief heb ik hulp gezocht bij een natuurgeneeskundig therapeut. Een onderdeel van haar behandeling/advies was het Powerpakket vitamine B12 te gaan gebruiken. Deze vitamine zou er voor gaan zorgen dat ik binnen een maand mijn energie zou terug krijgen. Een beetje sceptisch was ik wel, want ik was te moe om te werken en zou dan een vitamine pilletje mij dan weer op de been helpen...? Het antwoord is JA.

Snel Blauwe Plekken Schildklier

Mijn lijst van gezondheidsklachten is enorm, maar de ergste klachten zijn toch de enorme spier- en gewrichtsklachten. Jaren lang loop ik bij de fysiotherapeut voor die extreme pijnen, zonder resultaat, en altijd werd er door de artsen verteld dat het door stress veroorzaakt werd. En dat zeiden ze met name omdat ze wisten dat ik veel mee heb gemaakt in mijn leven.

Ik werd vreselijk vergeetachtig en chaotisch, gewoon bizar!! Ik legde dingen in de koelkast die daar helemaal niet in thuis horen. Dan zei mijn man: Lida, wat doe je nou?! En ik vergat om de haverklap mijn sleutels of mijn tas in de winkel. Dan zei mijn vriendin voor de zoveelste keer: Lida vergeet je tas niet.

Latest Posts

Kinesist Werchter

Published Jun 15, 24
4 min read

Kinesist Geconventioneerd

Published Jun 13, 24
7 min read

Kinesist Nevele

Published Jun 13, 24
4 min read